Jdi na obsah Jdi na menu
 


IHC Písek - HC Havlíčkův Brod 6 : 5

10. 12. 2014
Třetiny 1:1, 3:3, 2:1
Branky a nahrávky: 4. Volf (Březina), 23. Paukner (Frühauf, Flegl), 35. Duchoň, 38. Dědič (Koutenský, Hřebíček), 46. Flegl (Šmíd), 57. Duchoň (TS).
Rozhodčí: S. Mertl - J. Mertl, Jindra.
Vyloučení: 2:5, navíc TS ve prospěch PIS.
Využití: 1:0.
V oslabení: 0:0.
Diváci: 75.
Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:4, 6:4, 6:5.
 
IHC Písek: Kolář - Koutenský, Frühauf, Hřebíček, Šmíd, Holub, Kubička, Paukner, Rod, Dědič, Volf, Duchoň, Vlk, Flegl, Březina, Turek, Klas.
 
HC Rebel Havlíčkův Brod: Spáčil - Krajcigr, Mendl, A. Němec, Semrád, M. Němec, Kuchta, Brebera, Hlídek, Pazourek, Maki, Polák, Drobný, Přibyl.
 
 
PÍSEK - Brodští junioři přijeli do Písku s pěti beky a osmi útočníky. Krajcigra navíc trápila zvýšená teplota. Proti nim se postavila kompletní sestava Jihočechů. Navzdory tomu ale Rebelové dobře bránili a ve druhé třetině se dostali do vedení 4:2. O to pak ale přišli ve dvou přesilovkách. Závěrečná část pak znovu patřila domácím, kteří prořídlé řady Havlíčkova Brodu ztrestali a i přes snížení, které přišlo po hrubé chybě brankáře, se již celku pod taktovkou Richarda Cachnína a Ladislava Fixy dosáhnout na body nepodařilo.
 
Ladislav Fixa (HC Rebel Havlíčkův Brod): Jeli jsme znovu v omezené sestavě. Navíc před zápasem dostal bek Krajcigr teplotu. Písku jsme na začátku nedokázali konkurovat. Domácí měli tlak, byli dobří na kotouči a kombinovali. Zaslouženě se dostali do vedení, ale my jsme šťastnou brankou ze středního pásma vyrovnali. Druhá třetina byla hodně otevřená a plná přečíslení, čehož jsme dokázali využít a dostali jsme se do vedení 4:2. Pak jsme ale udělali hrubé chyby a domácí srovnali. Ve třetí třetině na nás Písek vlétl, nám ubývaly síly a domácí odskočili na dva góly. Nám se zase povedlo snížit šťastnou trefou ze středního pásma po hrubé chybě brankáře. V závěru jsme ještě neúspěšně zkusili power-play. Kluci bojují, dělají maximum, ale proti kompletním týmům to nestačí. Pořád vyhlížíme návrat marodů do sestavy. Doufáme, že budou k dispozici již na obě domácí utkání, která chceme vyhrát.