Jdi na obsah Jdi na menu
 


PZ Kladno - IHC Písek 3 : 4

22. 2. 2015
Třetiny 0:2, 3:2, 0:0
Branky a nahrávky: 24. Bodor (Srpek), 31. Lachman (Vostárek), 40. Pliml (Bednár, Krejčík) - 8. Volf (Nevolný, Pouch), 9. Dědič, 23. Pouch (Nevolný, Šmíd), 37. Hřebíček (Frühauf, Dědič).
Rozhodčí: Vokřál - Laczko, Marek.
Vyloučení: 7:9, navíc Procházka (PZK) - 10 minut za nesportovní chování.
Využití: 1:2.
V oslabení: 0:0.
Diváci: 60.
Průběh utkání: 0:3, 2:3, 2:4, 3:4.
 
PZ Kladno: Melančin - Fikáček, Libecajt, Procházka, Christl, Veselý "C", Lachman, Vostárek, Jizba, Bodor, Keller, Husník, Bednár, Pliml, Srpek, Kadlec, Krejčík, Jabůrek.
 
IHC Písek: Kolář - Koutenský, Frühauf, Hřebíček "C", Šmíd, Bartůněk, Kajtman, Březina, Paukner "A", Dědič, Volf, Pouch, Nevolný, Skala, Horažďovský, Flegl.
 
Písečtí junioři po nešťastném utkání s Ústím nad Labem odjeli bojovat o další body na Kladno, kde se utkali s pracovními zálohami tamních Rytířů. Ti se dostali do svízelné situace, když si Písečtí vypracovali luxusní vedení 3:0. Domácí jakoby až v tento moment začali hrát a postupně ztrátu stáhli až na jednobrankový rozdíl. Písek se ale vzchopil a další brankou znovu odskočil. Kladno ještě jednou snížilo, ale písecký náskok o jeden gól již stáhnout nedokázalo. Písek si tak po velkém boji připisuje cenné tři body do tabulky, která se již velkým tempem řítí do svého závěru.